Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου

Ασύρματος Συναγερμός Secure1

Ο Ασύρματος Συναγερμός Secure1 που σας προσφέρει την απόλυτη άνεση και εμπιστοσύνη ενημερώνοντας με Ελληνικές φωνητικές ειδοποιήσεις. Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής, ο ασύρματος συναγερμός έχει σχεδιαστεί για να έχει όλα τα πλέον προηγμένα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να προστατεύσετε το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Επιπλέον, μπορείτε να λειτουργήσετε το σύστημα και να ελέγξετε την κατάστασή του μέσω Internet, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ασύρματη Λύση ΑσφάλειαςΚεντρικές Μονάδες

Οι κεντρικές μονάδες είναι ο εγκέφαλος όλου του συστήματος. Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στην ανάπτυξή του, ο προγραμματισμός και η χρήση του είναι μια εξαιρετικά εύκολη διαδικασία. Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας και εκπαιδευμένοι επαγγελματίες τεχνικοί θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτησή σας για επιπλέον χρήσεις και συσκευές. Σας παρουσιάζουμε όλες τις κεντρικές μονάδες και τα χαρακτηριστικά τους με γνώμονα ότι είναι ο κορυφαίος ασύρματος συναγερμός στην Ελλάδα.

Ασύρματη Λύση ΑσφαλείαςΕξωτερικού Χώρου Σειρήνες

Οι εξωτερικού χώρου σειρήνες είναι σχεδιασμένες για επιδεικνύουν στον εισβολέα πως ο χώρος προστατεύετε από σύστημα ασφαλείας. Έχει ειδικό σχεδιασμό μεγέθυνσης του φάρου, σωστής γωνίας θέασης και τρόπου λάμψης.

Ασύρματη Λύση ΑσφάλειαςΜαγνητικός Ανιχνευτής Θυρών

Οι μαγνητικοί ανιχνευτές ανοίγματος θυρών είναι σχεδιασμένοι για να τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε οποιαδήποτε πόρτα ή παράθυρο του χώρου όπου είναι ανάγκη για να προστατεύσει ο χώρο σας.

Ασύρματη Λύση ΑσφλάλειαςΕσωτερικού Χώρου Ανιχνευτές Κίνησης

Ο παθητικός αισθητήρας υπερύθρων ανιχνεύει την κίνηση της θερμότητας του ανθρώπινου σώματος εντός του εύρους κάλυψής του. Κατά συνέπεια, όταν ένας εισβολέας διασχίζει ή μπαίνει σε μια περιοχή, η αλλαγή στη θερμότητα που προέρχεται από τον εισβολέα θα ανιχνευθεί, και θα σταλεί σήμα στην κεντρική μονάδα και θα σημάνει συναγερμός.

Ασύρματη Λύση ΑσφάλειαςΤηλεχειριστήριο Μπρελόκ

Το τηλεχειριστήριο μπρελόκ ελέγχει τις καταστάσεις λειτουργίας της κεντρικής μονάδας του Secure1 από απόσταση. Χάρη στην τεχνολογία κυλιόμενου κωδικού, παρέχει μεγάλη ασφάλεια χρήσης. Διαθέτει τέσσερα κουμπιά χρήσης.

Ασύρματη Λύση ΑσφλάλειαςΣυσκευές Επικοινωνίας

Οι συσκευές επικοινωνίας χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει τηλεφωνική απλή γραμμή (PSTN) ή (VoIP), είτε θέλουμε να παρέχουμε στον συναγερμό επιπλέον ασφάλεια επικοινωνίας. Επίσης τοποθετούνται για να υπάρχει απομακρυσμένος έλεγχος μέσω Internet.

Ασύρματη Λύση ΑσφάλειαςΕιδικοί Αισθητήρες

Οι ειδικοί αισθητήρες της Secure1 ποικίλουν και τοποθετούνται για να καλύψουν χώρους και ανάγκες διαρροής αερίων, υγρασίας, θερμοκρασίας, κ.α. Οι δραστηριότητες καταγράφονται και άμεσα το σύστημα συναγερμού ενημερώνει τις ανάλογες υπηρεσίες άμεσης επέμβασης.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!