Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου
Ασύρματες Κάμερες Ασφαλείας

Κάμερες Ασφαλείας – Κάμερες WiFiΑσύρματες Κάμερες Ασφαλείας

Με τις ασύρματες κάμερες ασφαλείας κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το αυταπόδεικτο: Η είσοδος της τεχνολογίας IP προκάλεσε ίσως τις πιο σημαντικές εξελίξεις διαχρονικά στην αγορά των επαγγελματικών αλλά και οικιακών συστημάτων ηλεκτρονικής ασφάλειας. Είναι αλήθεια όμως, ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία όταν υιοθετήθηκε από το τομέα της ηλεκτρονικής ασφάλειας, μπορεί να επέφερε εξαιρετικά μεγάλες αλλαγές στη φιλοσοφία και την υλοποίηση των έργων δεν αποτελούσε κάτι το εντελώς άγνωστο στους τελικούς πελάτες, ειδικά αν μιλάμε για επαγγελματικούς χώρους. Πολλοί άλλωστε ήταν ήδη εξοικειωμένοι σε μικρό ή μεγάλο βαθμό με τη συγκεκριμένη τεχνολογία αφού προέρχεται από το τομέα της πληροφορικής και δικτύων που προϋπήρχαν σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους. Αυτά τα δίκτυα άλλωστε χρειάζονται και για την ανάπτυξη και λειτουργία των εταιρικών δικτύων υπολογιστών.

100% Ποιότητα για ολοκληρωμένη ασφάλεια στον χώρο σας.Ασύρματες Κάμερες Ασφαλείας

Όταν φτάσουμε λοιπόν στο στάδιο επιλογής για ασύρματες κάμερες ασφαλείας δεν θα πρέπει να μείνουμε ικανοποιημένοι μόνο με τoν απλό χαρακτηρισμό της ως τεχνολογίας IP. Αυτό άλλωστε σήμερα θεωρείται ως κάτι το αυτονόητο. Θα πρέπει να προχωρήσουμε παραπάνω και να δούμε ποια από τα προϊόντα που εξετάζουμε καλύπτουν τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε. Αυτές οι δυνατότητες σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της εφαρμογής στην οποία θα χρησιμοποιηθούν οι κάμερες και το ποσό που έχουμε στη διάθεση μας αποτελούν τον οδηγό για την ολοκληρωμένη αξιολόγηση των υπό εξέταση μοντέλων.

  • Ασύρματες Κάμερες Coolcam
  • Ασύρματες Κάμερες Dahua
  • Ασύρματες Κάμερες AXiS
Ασύρματες Κάμερες Ασφαλείας
NEO-Coolcam-iHome-Kits-NIP-
NEO-COOLCAM-NIP-22-720P-IP-Camera-Wireless-Wifi-CCTV-Camera-HD-Indoor-Pan-Tilt-IR
Ασύρματη Κάμερα COOLCAM NIP-22

Η προστασία που χρειάζεστε 24 ώρες το 24ωρο!
Με την ασύρματη ρομποτική IP WiFi/Ethernet κάμερα παρακολουθείστε το χώρο σας ακόμα και μέσα από το κινητό σας!

Με την ασύρματη κάμερα δείτε εύκολα, γρήγορα, απλά και οικονομικά το χώρο σας μέσα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, μέσω LAN τοπικού δικτύου ή απομακρυσμένα με σύνδεση internet. Η σύνδεση της κάμερας μπορεί να είναι ασύρματη εντός της εμβέλειας του δικτύου σας wifi ή ενσύρματα με καλώδιο δικτύου.

Τοποθετώντας μια ασύρματη ρομποτική διαδικτυακή κάμερα IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

Οι ασύρματες κάμερες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα με καταγραφή σε εσωτερική κάρτα SD ή σε ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή σε κεντρικό υπολογιστή ή καταγραφικό NVR.
​Επιπλέον δυνατότητα ειδοποίησης και αποστολής φωτογραφιών της κίνησης μέσω e-mail.

Έγχρωμη ασύρματη IP κάμερα για περιμετρικό έλεγχο του χώρου σας ακόμα και στο σκοτάδι! Κορυφαία λύση για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο ασύρματα, συνδυάζοντας υψηλές δυνατότητες και φυσικά… στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Ασύρματες Κάμερες Ασφαλείας
COOLCAM-NIP-51FX-720P-HD-IP-Camera-Wifi
coolcam-nip-51fx-asyrmati-kamera-wifi-720p1mp-microsd-p2p-peristrefomeni-me-iho
Ασύρματη Κάμερα COOLCAM NIP-51

Με την εγκατάσταση της ασύρματης κάμερας θα μπορείτε άμεσα να δείτε μέσα από την οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου ή του υπολογιστή σας, τι συμβαίνει στο χώρο σας όταν χτυπάει ο συναγερμός, καθώς και να ελέγχετε κάθε στιγμή την πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει.

Ο ρομποτικός μηχανισμός της επιτρέπει περιστροφή σε οριζόντιο και κάθετο άξονα, εξασφαλίζοντας απόλυτη εποπτεία του χώρου σας. Περιστρέψτε την κάμερα μέσα από τα πλήκτρα του κινητού σας τηλεφώνου, βλέποντας και ακούγοντας τα πάντα, απομακρύνοντας κάθε έγνοια για την ασφάλεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σας.

Δωρεάν υπηρεσία DDNS με ελεύθερη πρόσβαση για να επιβλέπεις τον χώρο σου, ακόμη και όταν είσαι μακριά.

Η ασύρματη κάμερα είναι ιδανική για οικιακή χρήση, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα και διακριτικά τα παιδιά σας, baby sitter, τους ηλικιωμένους γονείς, κατοικίδια ή ότι άλλο έχει αξία για εσάς.

Συνδυάστε την κάμερα με το συστήματα συναγερμού για διπλή προστασία και επιβεβαίωση.

20181019060047_71910
NEO-COOLCAM-NIP-56FX-720P-HD-Megapixel-Wifi-Wireless-IP-Camera-Surveillance-outdoor-Waterproof-IP66-Security
Ασύρματη Κάμερα COOLCAM NIP-56

Αδιάβροχη έγχρωμη IP κάμερα εξωτερικού χώρου με υψηλή ανάλυση HD 720p με δυνατότητα ενσύρματης & ασύρματης σύνδεσης (Ethernet / WiFi) με το δίκτυο, υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη και υποδοχή κάρτας μνήμης microSD για τοπική καταγραφή των videos.

τοποθετώντας μία ή περισσότερες ασύρματες διαδικτυακές κάμερες IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

Οι ασύρματες εξωτερικές κάμερες μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα με καταγραφή σε εσωτερική κάρτα SD ή σε ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης με καταγραφή σε κεντρικό υπολογιστή ή καταγραφικό NVR. Με λειτουργία αυτόματου εντοπισμού κίνησης και καταγραφής στην εσωτερική κάρτα SD, στον υπολογιστή ή σε καταγραφικό.
​Επιπλέον δυνατότητα ειδοποίησης και αποστολής φωτογραφιών της κίνησης μέσω e-mail.

Έγχρωμη ασύρματη IP κάμερα για περιμετρικό έλεγχο του χώρου σας ακόμα και στο σκοτάδι! Κορυφαία λύση για να προστατεύσετε τον επαγγελματικό ή τον ιδιωτικό σας χώρο ασύρματα, συνδυάζοντας υψηλές δυνατότητες και φυσικά… στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/04/DAHUA-IPC-HDBW1320E-W.png
Ασύρματη Κάμερα DAHUA-HDBW1320E-W

Τοποθετώντας μια ασύρματη διαδικτυακή κάμερα IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

IP Dome κάμερα ανάλυσης 2096×1561 3ΜP Wi-Fi. Υποδοχή MicroSD έως 128 GB. Συμπίεση Η264+/H264. Φακό 2.8mm. Γωνία θέασης 98°. Υπέρυθρος φωτισμός 30 μέτρα. Προστασία IP67/IK10. Wifi.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/04/DAHUA-IPC-G26.jpeg
Ασύρματη Κάμερα DAHUA-IPC-G26

Τοποθετώντας μια ασύρματη διαδικτυακή κάμερα IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

Σταθερή IP bullet κάμερα Wi-Fi, ανάλυσης 1920×1080, αισθητήρας εικόνας 1/3” CMOS 2MP, γωνίας θέασης 80°, συμπίεση βίντεο Η265 & MJPEG.Υπέρυθρος φωτισμός έως τα 30 μέτρα. Με τεχνολογία Easy4ip cloud support, NAS(Network Attached Storage) μέχρι 128GB. Ενσωματωμένο μικρόφωνο. Προστασία IP67.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/04/DAHUA-IPC-A46.jpeg
Ασύρματη Κάμερα DAHUA-IPC-A466

Τοποθετώντας μια ασύρματη ρομποτική διαδικτυακή κάμερα IP θα έχετε εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο χώρο που σας ενδιαφέρει από όπου κι αν βρίσκεστε! Εύκολες στην εγκατάσταση και απλές στη χρήση σας δίνουν τη δυνατότητα να μη χάνετε τίποτα από τα μάτια σας !!

Ρομποτική κάμερα, μικρού μεγέθους και σύγχρονου σχεδιασμού, ανάλυσης 2688×1520, αισθητήρας εικόνας 1/3” CMOS 4MP, συμπίεση βίντεο Η265 & MJPEG.  Υπέρυθρος φωτισμός έως τα 10 μέτρα. Με τεχνολογία Easy4ip cloud support, WiFi support, υποδοχή MicroSD μέχρι 128GB. Ενσωματωμένο μικρόφωνο και ακουστικό.

M1013
Ασύρματη Κάμερα AXIS-M1013

Κάμερα εσωτερικού χώρου μικρού μεγέθους με δυνατότητα τοπικής αποθήκευσης. Ανάλυση και ταχύτητα καρέ :30 fps σε ανάλυση 800×600 Συμπίεση βίντεο: Η.264/Motion JPEG, Φακός: 2.8 mm: 67° γωνία θέασης, F2.0,fixed iris Συνθήκες φωτισμού: 1,2 lux. Επιπλέον xαρακτηριστικά : Micro SD reader,Μεγάλη αντοχή θερμοκρασίας εσωτ. χώρου 0 – 40 °C Παρελκόμενα: Ενσωματωμένη βάση στήριξης, τροφοδοτικό DC, δωρεάν λογισμικό Axis Camera Station One (δωρεάν καταγραφή μιας κάμερας) ,Windows decoder ( 1-άδεια χρήσης) 1 χρόνος εγγύηση.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/04/AXIS-M1004-W.jpg
Ασύρματη Κάμερα AXIS-M1004-W

Ασύρματη κάμερα εσωτερικού χώρου μικρού μεγέθους HDTV Ανάλυση και ταχύτητα καρέ : 30 fps σε ανάλυση 1280×800 Συμπίεση βίντεο: Η.264/Motion JPEG/MPEG-4 Part 2 Φακός: 2.8 mm: 80° γωνία θέασης, F2.0,fixed iris Συνθήκες φωτισμού: 1,2 lux Επιπλέον xαρακτηριστικά: Ασύρματη 802.11b/g/n και ενσύρματη σύνδεση, θύρες I/O Παρελκόμενα: Βάση στήριξης,τροφοδοτικό DC, δωρεάν λογισμικό Axis Camera Station One (δωρεάν καταγραφή μιας κάμερας). Windows decoder ( 1-άδεια χρήσης) 1 χρόνος εγγύηση.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/04/ΑΧΙS-Μ1045-LW.jpg
Ασύρματη Κάμερα ΑΧΙS-Μ1045-LW

Κάμερα εσωτερικού χώρου DAY NIGHT μικρού μεγέθους. Ανάλυση και ταχύτητα καρέ : 25 fps σε ανάλυση FULL HD(1920×1080)
Συμπίεση βίντεο: H.264/Motion JPEG Φακός: 2.8 mm, F2.0 με γωνία θέασης 110°, Συνθήκες φωτισμού: WDR – Color: 0.25 lux at 50 IRE F2.0 – B/W: 0.05 lux at 50 IRE F2.0, 0 lux με IR Led για 10μ, Επιπλέον χαρακτηριστικά: Micro Sd/sdxc reader (έως 128GB) Αμφίδρομος ήχος (ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο), καταγραφή με ανίχνευση κίνησης και ήχου, καθρέφτισμα εικόνας, Ενσωματωμένος passive infrared (PIR) αισθητήρας κίνησης,τροφοδοσία PoE & DC 5V (Απαιτείται τροφοδοτικό ) Παρελκόμενα: Ενσωματωμένη βάση στήριξης, 3 έτη εγγύησης.

Έχετε Απορίες ?

Εξειδικευμένο προσωπικό θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε για τις Ασύρματες Κάμερες Ασφαλείας WiFi.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

    Γιατί Εμάς ;

    Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

    Επικοινώνησε μαζί μας

    Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

      Γιατί Εμάς ;

      Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!