Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου

Εγκατάσταση Κάμερες Ασφαλείας

Οικίας – Καταστημάτων – Βιομηχανικών χώρων

Εδώ θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως, η εγκατάσταση συναγερμού και η εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης ή κάμερες ασφαλείας στον ιδιωτικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι μια επένδυση για το μέλλον και θα σας συνοδεύει για αρκετά χρόνια. Φροντίστε λοιπόν, να επιλέξετε έναν επαγγελματία που θα είναι άμεσα διαθέσιμος και έτοιμος να σας βοηθήσει με ότι χρειαστούν τα συστήματα ασφαλείας, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Διορατικότητα
Βλέπουμε μακρυά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας.
Αξιοπιστία
Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την επιλογή σας, δημιουργώντας μια έμπιστη σχέση για το μέλλον.
Η σχέση μεταξύ μας
Είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε σκέψη και απορία έχετε, συμβουλεύοντας πάντα την σωστή απόφαση.

Για την αποτροπή εισβολής πραγματοποιούμε
Εγκατάσταση με κάμερες ασφαλείας

Εγκατάσταση Κάμερας Ασφαλείας – Τοποθέτηση Κάμερας Ασφαλείας – Εγκαταστάσεις σε Κάμερες Ασφαλείας
Αυτοψία Χώρου
Ξεκινώντας μία εγκατάσταση κάμερας ασφαλείας πρωταρχικός σκοπός είναι η αυτοψία και η μελέτη του χώρου, ώστε να έχουμε σωστά αποτελέσματα για την αποφυγή παραβίασης και καταγραφής του χώρου.
Σχεδίαση συστήματος
Ο σωστός σχεδιασμός, για τις ανάγκες του χώρου και τα τρωτά σημεία, είναι το βασικό μας μέλημα για την εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης.
Επιλογή Υλικών
Η επιλογή υλικών καθώς και η επιλογή συστήματος καταγραφής – παρακολούθησης είναι επίσης ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες για την ορθή λειτουργία του συστήματος. Θα πρέπει να πληρούν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις από την χώρα προέλευσής τους.
Εγκατάσταση Υλικών
Ξεκινώντας την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας , θα πρέπει το συνεργείο τεχνικών να έχει τα σωστά και απαραίτητα εργαλεία για να μην προκληθούν ζημιές στον χώρο, αλλά και για να γίνει μία σωστή τοποθέτηση χωρίς πολλά και μεγάλα μερεμέτια. Επίσης σημαντικό κομμάτι, που κανένας δεν δίνει σημασία είναι τα υλικά στήριξης, θα πρέπει να είναι ποιοτικά και ανθεκτικά ώστε με την πάροδο του χρόνου να μην δημιουργηθούν δυσλειτουργίες στο σύστημα συναγερμού.
Προγραμματισμός – Εκμάθηση συστήματος
Ο προγραμματισμός του συστήματος παρακολούθησης πραγματοποιείτε σύμφωνα με την ανάγκες του χώρου, αλλά και του χειριστή για να είναι εύχρηστο και εύκολο στην λειτουργία του, έχοντας γνώμονα και τα σωστά αποτελέσματα για την αποτροπή εισβολής και καταγραφής.

Από τι αποτελείτε ένα σύστημα
παρακολούθησης..?

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά από τι αποτελείτε ένα σύστημα παρακολούθησης ώστε να κατανοήσετε τον αποτρεπτικό ρόλο που έχει κάνοντας μια εγκατάσταση κάμερας ασφαλείας.

 • Οι κάμερες εξωτερικού χώρου τοποθετούνται στην περίμετρο του χτίσματος ώστε να μπορούν να επιτηρούν τον χώρο, επίσης η εγκατάστασή τους γίνετε σε ύψος ανάλογο του χώρου ώστε να μην μπορεί να γίνει δολιοφθορά (σπάσιμο, αλλαγή γωνίας, βάψιμο).
 • Οι κάμερες εσωτερικού χώρου τοποθετούνται στο εσωτερικό του χτίσματος ώστε να μπορούν να επιτηρούν τον χώρο σε περίπτωση εξουδετέρωσης εξωτερικής κάμερας. Η τοποθέτηση γίνετε ανάλογα τον χώρο και την κάλυψή του.
 • Τροφοδοτικό είναι η συσκευή που δίνει ρεύμα χαμηλής τάσης μέσω ειδικού καλωδίου για να τροφοδοτούνται οι κάμερες εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου. Ανάλογα τον αριθμό κάμερας τοποθετείτε και το ανάλογο τροφοδοτικό.
 • Καταγραφικό αποτελεί την καρδιά ενός συστήματος παρακολούθησης και καταγραφής. Μοιράζετε σε ποικίλα κανάλια καταγραφής π.χ 4, 8, 16, 32, κ.α. Μέσα στο καταγραφικό τοποθετείτε και ο σκληρός δίσκος όπου καταγράφονται δεδομένα του χώρου. Επίσης έχουμε την δυνατότητα να ελέγχουμε από έξυπνες συσκευές (smartphones, tablet, pc) τα δεδομένα, αλλά και να παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο τον χώρο μας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σπιτιών – Καταστημάτων – Βιομηχανικών Χώρων

Τα σχόλια σας
Μας κάνουν καλύτερους

Ευχαριστούμε..!
https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/01/elta_courier-100x58.png
Εξαιρετική εξυπηρέτηση.!
Αντικειμενικά καινοτομούν, τα προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί έχουν άψογο φινίρισμα και είναι αποτελεσματικά. Ανεπιφύλακτα σας παροτρύνουμε να συναργαστείτε μαζί τους.

ΕΛΤΑ COURIER
Λαύριο

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/01/biskoto_studio.png
Αποτελεσματικός Σχεδιασμός.!
Η τεχνογνωσία με βάση την κοινή χρήση ιδεών, υλοποιήθηκε το έργο αξιόπιστα, έμπιστα, και πάνω από όλα οικονομικά. Η άψογη και η άμεση ανταπόκριση τους καθιστά υπεύθυνους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Biskoto Studio
Ηλιούπολη

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/01/kasomoulis_moto.png
Άψογη εξυπηρέτηση.!
Δόθηκαν ιδέες για την υλοποίηση του έργου, και οι προτάσεις τους ήταν υψηλού επιπέδου. Στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν δίπλα μας, και φυσικά ανταποκρίθηκαν με σθένος και σωστά αποτελέσματα.

Kasomoulis Moto
Γαλάτσι

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!