Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου

Εγκατάσταση Συναγερμού

Οικίας – Καταστημάτων – Βιομηχανικών χώρων

Εδώ θα θέλαμε να σας αναφέρουμε πως, η εγκατάσταση συναγερμού και η εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης στον ιδιωτικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, είναι μια επένδυση για το μέλλον και θα σας συνοδεύει για αρκετά χρόνια. Φροντίστε λοιπόν, να επιλέξετε έναν επαγγελματία που θα είναι άμεσα διαθέσιμος και έτοιμος να σας βοηθήσει με ότι χρειαστεί το σύστημα συναγερμού σας, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Διορατικότητα
Βλέπουμε μακρυά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας.
Αξιοπιστία
Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα την επιλογή σας, δημιουργώντας μια έμπιστη σχέση για το μέλλον.
Η σχέση μεταξύ μας
Είμαστε δίπλα σας σε οποιαδήποτε σκέψη και απορία έχετε, συμβουλεύοντας πάντα την σωστή απόφαση.

Για την αποτροπή εισβολής πραγματοποιούμε
Εγκατάσταση Συναγερμού

Εγκατάσταση Συναγερμού – Τοποθέτηση Συναγερμού – Εγκαταστάσεις Συναγερμών
Αυτοψία Χώρου
Ξεκινώντας μία εγκατάσταση συναγερμού πρωταρχικός σκοπός είναι η αυτοψία και η μελέτη του χώρου, ώστε να έχουμε σωστά αποτελέσματα για την αποφυγή παραβίασης του χώρου.
Σχεδίαση συστήματος
Ο σωστός σχεδιασμός, για τις ανάγκες του χώρου και τα τρωτά σημεία, είναι το βασικό μας μέλημα για την εγκατάσταση συναγερμού.
Επιλογή Υλικών
Η επιλογή υλικών καθώς και η επιλογή συστήματος συναγερμού είναι επίσης ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες για την ορθή λειτουργία του συστήματος. Θα πρέπει να πληρούν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εγγυήσεις από την χώρα προέλευσής τους.
Εγκατάσταση Υλικών
Ξεκινώντας την εγκατάσταση συναγερμού , θα πρέπει το συνεργείο τεχνικών να έχει τα σωστά και απαραίτητα εργαλεία για να μην προκληθούν ζημιές στον χώρο, αλλά και για να γίνει μία σωστή τοποθέτηση χωρίς πολλά και μεγάλα μερεμέτια. Επίσης σημαντικό κομμάτι, που κανένας δεν δίνει σημασία είναι τα υλικά στήριξης, θα πρέπει να είναι ποιοτικά και ανθεκτικά ώστε με την πάροδο του χρόνου να μην δημιουργηθούν δυσλειτουργίες στο σύστημα συναγερμού.
Προγραμματισμός – Εκμάθηση συστήματος
Ο προγραμματισμός του συστήματος συναγερμού πραγματοποιείτε σύμφωνα με την ανάγκες του χώρου, αλλά και του χειριστή για να είναι εύχρηστο και εύκολο στην λειτουργία του, έχοντας γνώμονα και τα σωστά αποτελέσματα για την αποτροπή εισβολής.

Από τι αποτελείτε ένα σύστημα
συναγερμού..?

Παρακάτω θα αναφέρουμε επιγραμματικά από τι αποτελείτε ένα σύστημα συναγερμού – ασφαλείας ώστε να κατανοήσετε τον αποτρεπτικό ρόλο που έχει κάνοντας μια εγκατάσταση συναγερμού.

 • Οι μαγνητικές επαφές ή αλλιώς «παγίδες» τοποθετούνται στα ανοίγματα – κουφώματα του χώρου σας (πόρτες, παράθυρα, ρολά, γκαραζόπορτες). Οι παγίδες είναι κρυμμένες μέσα από τα κουφώματα ώστε να μην είναι προσβάσιμες από εξωτερικούς παράγοντες.
 • Οι ανιχνευτές κίνησης ή αλλιώς «Radar» ανιχνεύουν οποιαδήποτε κίνηση υπάρξει στον χώρο εντός εμβέλειας. Τοποθετούνται στον τοίχο σε ύψος 2m, σε ειδική βάση και με τέτοιο τρόπο, ώστε να στοχεύουν πάντα τα ανοίγματα του χώρου.
 • Το πληκτρολόγιο ή αλλιώς «πίνακας ελέγχου» είναι ο σύνδεσμος μεταξύ του χρήστη και του συστήματος. Από εκεί μπορεί ο χρήστης να ελέγξει τις ρυθμίσεις και τη λειτουργία του συστήματος. Η θέση που τοποθετείται συνήθως είναι δίπλα από την κύρια είσοδο του χώρου ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση στον χρήστη για να μπορεί να οπλίζει ή αφοπλίζει το σύστημα.
 • Η εξωτερική σειρήνα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες αποτροπής εισβολής ενός συστήματος συναγερμού. Ειδοποιεί άμεσα τόσο τους κατοίκους ενός σπιτιού όσο και τους γείτονες σε μια ενδεχόμενη διάρρηξη.
 • Η εσωτερική σειρήνα τοποθετείται εσωτερικά του χώρου ως εναλλακτική μέθοδος ειδοποίησης σε περίπτωση που εξουδετερωθεί η εξωτερική σειρήνα σε μία ενδεχόμενη διάρρηξη – παραβίαση του συστήματος. Είναι μικρότερη σε μέγεθος και αρκετά διακριτική.
 • Η κεντρική μονάδα αποτελεί την καρδιά ενός συστήματος συναγερμού. Τοποθετείται μέσα σε ειδικό μεταλλικό κουτί. Εκεί βρίσκονται οι μπαταρίες του συστήματος όπου παρέχουν μεγάλη αυτονομία στο σύστημα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος καθώς και η κεντρική πλακέτα. Οι κεντρικές μονάδες ορίζουν τη λειτουργικότητα που θα έχει το σύστημα και χωρίζονται κυρίως με τις συνολικές ζώνες που μπορούν να υποστηρίξουν σε έναν χώρο.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σπιτιών – Καταστημάτων – Βιομηχανικών Χώρων

Τα σχόλια σας
Μας κάνουν καλύτερους

Ευχαριστούμε..!
https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/01/elta_courier-100x58.png
Εξαιρετική εξυπηρέτηση.!
Αντικειμενικά καινοτομούν, τα προϊόντα που έχουν τοποθετηθεί έχουν άψογο φινίρισμα και είναι αποτελεσματικά. Ανεπιφύλακτα σας παροτρύνουμε να συναργαστείτε μαζί τους.

ΕΛΤΑ COURIER
Λαύριο

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/01/biskoto_studio.png
Αποτελεσματικός Σχεδιασμός.!
Η τεχνογνωσία με βάση την κοινή χρήση ιδεών, υλοποιήθηκε το έργο αξιόπιστα, έμπιστα, και πάνω από όλα οικονομικά. Η άψογη και η άμεση ανταπόκριση τους καθιστά υπεύθυνους χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Biskoto Studio
Ηλιούπολη

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/01/kasomoulis_moto.png
Άψογη εξυπηρέτηση.!
Δόθηκαν ιδέες για την υλοποίηση του έργου, και οι προτάσεις τους ήταν υψηλού επιπέδου. Στην άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν δίπλα μας, και φυσικά ανταποκρίθηκαν με σθένος και σωστά αποτελέσματα.

Kasomoulis Moto
Γαλάτσι

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!