Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου
ekswterikes_seirines

Συστήματα Ασφαλείας – Συστήματα ΣυναγερμούΕξωτερικές Σειρήνες

Η πρώτη αίσθηση που έχουμε όλοι από ένα σύστημα συναγερμού όταν ενεργοποιείται είναι ο έντονος ήχος της σειρήνας, γι’ αυτό και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της συγκεκριμένης μονάδας. Εκ πρώτης όψεως οι σειρήνες αποτελούν ένα από τα απλά μέρη ενός συστήματος συναγερμού. Η λειτουργία τους φαντάζει ως κάτι που δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και το ίδιο συμβαίνει για τις δυνατότητές τους αλλά και για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Αυτήν την εντύπωση δεν την έχουν μόνο οι τελικοί χρήστες αλλά και αρκετοί εγκαταστάτες, οι οποίοι δίνουν μεν βαρύτητα στα υπόλοιπα εξαρτήματα του συστήματος, όμως επιλέγουν βιαστικά ως ένα απλό συμπλήρωμα τη σειρήνα που θα τοποθετήσουν.

100% Ποιότητα για ολοκληρωμένη ασφάλεια στον χώρο σας.Εξωτερικές Σειρήνες

Οι σειρήνες εξωτερικού χώρου είναι πιο ανθεκτικές όσον αφορά στην κατασκευή τους και διαθέτουν προστασία έναντι της υγρασίας, της σκόνης και άλλων επιβαρυντικών παραγόντων. Πολλές εξωτερικές σειρήνες διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο φλας, ώστε εκτός της ηχητικής ένδειξης να ενημερώνουν και οπτικά για την πιθανότητα εισβολής, πανικοβάλλοντας ακόμα περισσότερο τους επίδοξους διαρρήκτες. Συνήθως είναι και μεγαλύτερων διαστάσεων καθώς τοποθετούνται εξωτερικά – οπότε και δεν υπάρχει λόγος να δοθεί τόσο μεγάλη σημασία στην εναρμόνισή τους με την αισθητική ενός χώρου, εδώ να αναφέρουμε πώς είναι υποκειμενική η αισθητική της σειρήνας. Η εταιρεία μας παρουσιάζει σειρήνες που συνδυάζουν την ασφάλεια με την αισθητική του χώρου σας.

 • Σειρήνες Iris
 • Σειρήνες Venitem
 • Σειρήνες INIM
iris_plus
Σειρήνα Iris-Plus/Red

Αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής και κατασκευάζεται βάσει
των αυστηρότερων προδιαγραφών ασφαλείας. Το εξωτερικό περίβλημα είναι μεγάλης αντοχής (polycarbonate),
κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Η σειρήνα Iris plus παρέχει επίσης ενσωματωμένο FLASH με πέντε LEDs υψηλής φωτεινότητας και χαμηλής κατανάλωσης, με προστασία από βραχυκύκλωμα. Επτά διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας του FLASH στην κατάσταση stand by. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 122dB στο 1μ.

iris_blue_plus
Σειρήνα Iris-Plus/Blue

Αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής και κατασκευάζεται βάσει των αυστηρότερων προδιαγραφών ασφαλείας. Το εξωτερικό περίβλημα είναι μεγάλης αντοχής (polycarbonate), κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Η σειρήνα Iris plus παρέχει επίσης ενσωματωμένο FLASH με πέντε LEDs υψηλής φωτεινότητας και χαμηλής κατανάλωσης, με προστασία από βραχυκύκλωμα. Επτά διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας του FLASH στην κατάσταση stand by. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 122dB στο 1μ.

iris_carbon
Σειρήνα Iris-Plus/Carbon

Αποτελεί ιδανικό συνδυασμό καλαίσθητου σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής και κατασκευάζεται βάσει των αυστηρότερων προδιαγραφών ασφαλείας. Το εξωτερικό περίβλημα είναι υδατοβαφής carbon για μεγαλύτερη αντοχή στις καιρικές συνθήκες, κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Η σειρήνα Iris plus carbon παρέχει επίσης ενσωματωμένο FLASH με πέντε LEDs υψηλής φωτεινότητας και χαμηλής κατανάλωσης, με προστασία από βραχυκύκλωμα. Επτά διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας του FLASH στην κατάσταση stand by. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 122dB στο 1μ.

mose_black_venitem
Σειρήνα Mose

Η εξέλιξη της ασφάλειας είναι γνωστή ως Mose, το εξωτερικό ηχητικό σήμα συναγερμού της Venitem προσφέρει υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Η Mose είναι ένα προϊόν πολλαπλών λειτουργιών, που αναπτύχθηκε από την Venitem για να καλύψει το απαιτητικό αίτημα της αγοράς.

Η σειρήνα Mose παρέχει την ενεργοποίηση του συστήματος LED που μπορεί να συνδυαστεί με τον ήχο συναγερμού ή ανεξάρτητη, καθιστώντας έτσι τη Mose κομψή εξωτερική λάμπα. Το ηχείο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ABS και το εξωτερικό κάλυμμα είναι επικαλυμμένο με ειδικά χρώματα και προστατεύεται από τις ακτίνες UV. Έλεγχος μπαταρίας σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131. Περαιτέρω καινοτόμα φινιρίσματα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.

murano_red_venitem
Σειρήνα Murano

Η εξέλιξη της ασφάλειας είναι γνωστή ως Murano, το εξωτερικό ηχητικό σήμα συναγερμού της Venitem προσφέρει υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Η Mose είναι ένα προϊόν πολλαπλών λειτουργιών, που αναπτύχθηκε από την Venitem για να καλύψει το απαιτητικό αίτημα της αγοράς.

Η σειρήνα Murano παρέχει την ενεργοποίηση του συστήματος LED που μπορεί να συνδυαστεί με τον ήχο συναγερμού ή ανεξάρτητη, καθιστώντας έτσι τη Murano κομψή εξωτερική λάμπα. Το ηχείο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ABS και το εξωτερικό κάλυμμα είναι επικαλυμμένο με ειδικά χρώματα και προστατεύεται από τις ακτίνες UV. Έλεγχος μπαταρίας σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131. Περαιτέρω καινοτόμα φινιρίσματα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.

rio_orange_venitem
Σειρήνα Rio

Η εξέλιξη της ασφάλειας είναι γνωστή ως Rio, το εξωτερικό ηχητικό σήμα συναγερμού της Venitem προσφέρει υψηλού επιπέδου επιδόσεις. Η Mose είναι ένα προϊόν πολλαπλών λειτουργιών, που αναπτύχθηκε από την Venitem για να καλύψει το απαιτητικό αίτημα της αγοράς.

Η σειρήνα Rio παρέχει την ενεργοποίηση του συστήματος LED που μπορεί να συνδυαστεί με τον ήχο συναγερμού ή ανεξάρτητη, καθιστώντας έτσι τη Rio κομψή εξωτερική λάμπα. Το ηχείο είναι πλήρως προσαρμόσιμο, το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από ABS και το εξωτερικό κάλυμμα είναι επικαλυμμένο με ειδικά χρώματα και προστατεύεται από τις ακτίνες UV. Έλεγχος μπαταρίας σύμφωνα με το πρότυπο EN 50131. Περαιτέρω καινοτόμα φινιρίσματα είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.

Ivy
Σειρήνα Ivy

Η βασική έκδοση Ivy έχει εξωτερικό περίβλημα βαρέως τύπου και εύκαμπτες προεξοχές μεντεσέδες (που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οπίσθιου πλακιδίου) για την παροχή μιας πρακτικής προεξοχής εργαλείων. Έχει μεταλλικό εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει όλα τα εξαρτήματα και ενισχύει το περίβλημα. Η νέα γενιά τεχνολογίας εκπομπής φώτο-δίοδος παρέχει εξαιρετικά φωτεινά σήματα φλας και επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η σειρήνα Ivy παρέχει επίσης δύο LED κατάστασης, τοποθετημένα στις πλευρές του φλας. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 103dB στα 3μ.

Ivy-B
Σειρήνα Ivy-B

Η έκδοση Ivy-B επίσης έχει εξωτερικό περίβλημα βαρέως τύπου και εύκαμπτες προεξοχές μεντεσέδες (που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οπίσθιου πλακιδίου) για την παροχή μιας πρακτικής προεξοχής εργαλείων. Έχει μεταλλικό εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει όλα τα εξαρτήματα και ενισχύει το περίβλημα. Η νέα γενιά τεχνολογίας εκπομπής φώτο-δίοδος παρέχει εξαιρετικά φωτεινά σήματα φλας και επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, επίσης έχει αμφίδρομη επικοινωνία με τις κεντρικές μονάδες Inim.

Η σειρήνα Ivy-B παρέχει δύο LED κατάστασης, τοποθετημένα στις πλευρές του φλας. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 103dB στα 3μ.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/Ivy-F.png
Σειρήνα Ivy-F

Η έκδοση Ivy-F επίσης έχει εξωτερικό περίβλημα βαρέως τύπου και εύκαμπτες προεξοχές μεντεσέδες (που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οπίσθιου πλακιδίου) για την παροχή μιας πρακτικής προεξοχής εργαλείων. Έχει μεταλλικό εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει όλα τα εξαρτήματα και ενισχύει το περίβλημα, επίσης διαθέτει προστασία αντί-αφρού. Η νέα γενιά τεχνολογίας εκπομπής φώτο-δίοδος παρέχει εξαιρετικά φωτεινά σήματα φλας και επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η σειρήνα Ivy-F παρέχει δύο LED κατάστασης, τοποθετημένα στις πλευρές του φλας. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 103dB στα 3μ.

Έχετε Απορίες ?

Εξειδικευμένο προσωπικό θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε για τις Εξωτερικές Σειρήνες.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!