Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου

Είναι σημαντική
Η Συντήρηση σε Κάμερες Ασφαλείας

Για μην χάνετε τίποτα από τα μάτια σας

Αναλαμβάνουμε την
Συντήρηση σε Κάμερες Ασφαλείας

Για Μεγάλες Κατοικίες, Μικρά Διαμερίσματα, Βιομηχανικούς Χώρους, Εμπορικά Καταστήματα, κ.α
Έλεγχος Κάμερας
Η προληπτική συντήρηση της κάμερας ασφαλείας και γενικά του συστήματος επιτήρησης παίζει σημαντικό ρόλο για την άψογη και υψηλή ευκρίνεια μετάδοσης εικόνας στην τοπική οθόνη ή στο κινητό σας τηλέφωνο.
Έλεγχος Καταγραφικού
Η προληπτική συντήρηση του συστήματος επιτήρησης παίζει σημαντικό ρόλο για την άψογη και υψηλή ευκρίνεια μετάδοσης εικόνας στην τοπική οθόνη ή στο κινητό σας τηλέφωνο, επίσης ελέγχουμε και τον εσωτερικό σκληρό δίσκο για την σωστή καταγραφή του συστήματος.
Έλεγχος Μπαταρίας Back-up
Εστιάζουμε στα τροφοδοτικά back-up όπου περιέχουν μπαταρίες για αδιάλειπτη λειτουργία. Ο συνηθέστερος χρόνος αντικατάστασης των μπαταριών είναι ανά δύο (2) χρόνια, αλλά το ακριβές χρονικό διάστημα εξαρτάται αποκλειστικά από επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος του δικτύου της Δ.Ε.Η
Έλεγχος Καλωδίωσης
Η φθορά εσωτερικής ή εξωτερικής καλωδίωσης μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ορθή λειτουργία του συστήματος ασφαλείας, και να σας δημιουργήσει ανασφάλεια, βάζοντας σε κίνδυνο την ατομική σας ακεραιότητα και την πολύτιμη περιουσία σας.
Αλλαγή Κωδικών Ασφαλείας
Ίσως φαίνεται αφελές, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις παραμένουν οι εργοστασιακοί κωδικοί χρήσης του συστήματος παρακολούθησης. Για ευνόητους λόγους ασφαλείας θα πρέπει να αντικαθίστανται με νέους. Επίσης κάθε χρήστης θα πρέπει να έχει το δικό του μοναδικό κωδικό πρόσβασης και η αλλαγή κωδικού να είναι συχνή.
Αναβάθμιση Συστημάτων
Η εταιρεία μας στον προληπτικό έλεγχο που πραγματοποιεί στα συστήματα ασφαλείας, σας γνωστοποιεί για τις αναβαθμίσεις όπου χρίζουν ανάγκη, αλλά και ακόμα περισσότερο για την εξέλιξη των τεχνολογιών για να είστε ένα βήμα μπροστά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σπιτιών – Καταστημάτων – Βιομηχανικών Χώρων

Είμαστε διαρκώς δίπλα
σε εσάς ..

και στους οικείους σας.!

Η εταιρεία μας  δραστηριοποιείται με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων, κατανοεί τις δυσκολίες αλλά και την συνεχόμενη αύξηση εγκληματικότητας στην χώρα μας. Ο λόγος ύπαρξη μας όλα αυτά τα χρόνια είναι συγκεκριμένος αλλά και αποδεδειγμένος για την μείωση αλλά και την αποφυγή εγκληματικότητας.

Η εμπιστοσύνη σας αλλά και η επιλογή σας, μας δίνει την δυνατότητα να βρισκόμαστε κοντά σας ώστε η μεταξύ μας σχέση να είναι πιο ουσιαστική και αποτελεσματική.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!