Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου

Υβριδικοί ΣυναγερμοίInim Cloud | Συναγερμοί Σπιτιών | Αντικλεπτικά Συστήματα | Κάμερες Ασφαλείας

22 Οκτωβρίου, 2018

Οι χρήστες του Inim Cloud έχουν πλήρη έλεγχο των εγκαταστάσεών τους (σπίτι, κατάστημα, εξοχική κατοικία κλπ.), μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας διαισθητικής διεπαφής ιστού (www.inimcloud.com) και της εφαρμογής AlienMobile + που μπορούν να λάβουν πολύ βολικές αναφορές ώθησης στα smartphones ή τα tablet τους για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν το τμήμα εισβολής των εγκαταστάσεών τους: να ενεργοποιήσουν σενάρια, να οπλίσουν μεμονωμένα διαμερίσματα ή να παρακάμψουν ζώνες.

Ο έλεγχος αυτοματισμού στο σπίτι είναι απλός όπως π.χ οι ενεργοποιήσεις εξόδων, ρύθμιση του θερμοστάτη στην επιθυμητή θερμοκρασία γίνονται εύκολα. Όλα τα συμβάντα είναι άμεσα διαθέσιμα και ταξινομημένα, οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εύχρηστη λειτουργία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών ή εύρους ημερομηνιών και, εάν απαιτείται, να κατεβάσουν τα συμβάντα στους υπολογιστές ή τα tablet τους

Inim Cloud “Υπολογιστική υποδομή που προσφέρει δυνητικά απεριόριστους πόρους.”

Το Cloud είναι μια υπολογιστική υποδομή που προσφέρει δυνητικά απεριόριστους πόρους, που γεννιούνται από την αυξανόμενη ανάγκη διαχείρισης δεδομένων από οπουδήποτε: στο σπίτι, στην εργασία ή στις διακοπές.

Το σύννεφο αποτελεί ήδη αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων. Οι αγορές, οι τραπεζικές μεταφορές, οι κρατήσεις, σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή χρησιμοποιεί πλέον τις δυνατότητες του cloud. Είναι μια καθιερωμένη πραγματικότητα που συχνά αναλαμβάνει πράγματα μεγάλης αξίας.

Και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά:

 • “Αυτοεξυπηρέτηση”: οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν απευθείας υπηρεσίες χωρίς την παρέμβαση διαχειριστών υποδομής δεδομένων ή παρόχων υπηρεσιών.
 • “Παγκόσμια πρόσβαση”: οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες από πολλές συσκευές και από διαφορετικά μέρη ανά πάσα στιγμή.
 • “Ετερογενής”: εγγυάται πρόσβαση μέσω κινητών τηλεφώνων, tablet, μικρών επιτραπέζιων υπολογιστών ή μεγάλων εταιρικών διακομιστών.
 • “Ελαστικότητα και κλιμάκωση”: οι πόροι μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.
 • “Ασφαλής”: τόσο εγγενώς ασφαλής από την άποψη της συνολικής προστασίας των δεδομένων, της κρυπτογράφησης και της ανθεκτικότητας στις κυβερνοεπιτάξεις, όσο και της ασφαλούς λειτουργικότητας όσον αφορά τη διαθεσιμότητα, την αποθεματοποίηση, τους παροχείς δικτύων, τον ηλεκτρισμό και τον γεωγραφικό πλεονασμό.
 • “Πολλαπλοί χρήστες”: οι πόροι είναι κοινόχρηστοι, συγχρονισμένοι και διαθέσιμοι σε όλους τους χρήστες ταυτόχρονα.

Το Inim Cloud είναι πρωτοποριακός πάροχος υπηρεσιών τόσο για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσφέρει όσο και για την απόδοσή του στα υψηλότερα επίπεδα επαγγελματισμού και αποτελεσματικότητας. Το Inim Cloud έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διαχειρίζεται τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες. Όλοι αυτοί οι πόροι εγγυώνται μέγιστη αξιοπιστία και μοναδική εμπειρία χρήστη.

Όταν χρησιμοποιούμε υπηρεσίες Cloud, είναι θεμελιώδες να μπορούμε να βασιζόμαστε σε μια κατάλληλη δομή που είναι σε θέση να προσφέρει αυτές τις υπηρεσίες με επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο. Για το λόγο αυτό, το Inim Cloud χρησιμοποιεί ένα από τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά κέντρα δεδομένων, με εκτεταμένες εγγυήσεις όσον αφορά το εύρος ζώνης, την υπολογιστική ισχύ και την αποθήκευση δεδομένων. Επιπλέον, το κέντρο δεδομένων, ως αποτέλεσμα των προηγμένων τεχνολογιών του, επιτρέπει τη γεωγραφική αναπαραγωγή, και σε περίπτωση καταστροφών ή φυσικών καταστροφών σε καθορισμένη γεωγραφική περιοχή, το Inim Cloud μπορεί να αναπαραχθεί στιγμιαία αλλού.

Για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες Inim Cloud είναι απαραίτητο να έχετε έναν πίνακα ελέγχου SmartLiving και Prime και μία από τις ακόλουθες συσκευές επικοινωνίας:

 • SmartLAN / G
 • SmartLAN / SI
 • Nexus / G
 • Nexus / 3G

Ωστόσο, εάν επιθυμείτε πρόσθετη διασφάλιση της δυνατότητας σύνδεσης, μπορείτε να συνδυάσετε μια πλακέτα SmartLAN με μια λειτουργική μονάδα Nexus / G, η οποία θα λειτουργεί ως ένα εφεδρικό κανάλι στο Cloud. Ο δίαυλος επικοινωνίας που δημιουργείται μεταξύ των περιφερειακών συσκευών και του Inim Cloud κρυπτογραφείται με τους πιο σύγχρονους κρυπτογραφικούς αλγορίθμους: εξαιρετικά ασφαλής και αξιόπιστη. Οι υπηρεσίες Inim Cloud προσφέρονται τόσο στον τελικό χρήστη όσο και στον εγκαταστάτη, καθένας από τους οποίους θα ωφεληθεί πολύ από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Το σημείο εγγραφής και η πρόσβαση στο Inim Cloud αντιπροσωπεύεται από τη διεύθυνση www.inimcloud.com, από την οποία τόσο ο χρήστης όσο και ο εγκαταστάτης μπορούν να καταχωρήσουν και να διαχειριστούν τα συστήματά τους.

.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!