Νέο Υποκατάστημα στην Τήνο,Διεύθυνση : Τριών Ιεραρχών, Χώρα Τήνου
inim-cloud

Συστήματα Ασφαλείας – Συστήματα ΣυναγερμούΥβριδικοί Συναγερμοί

Οι υβριδικοί συναγερμοί μπορούν σχεδιάστουν για συστήματα πυρασφάλειας, συστήματα συναγερμού και αυτοματισμού κτιρίων για μικρές οικίες αλλά και μεγάλες εγκαταστάσεις όπως αεροδρόμια, θέατρα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και άλλες σημαντικές δομές. Με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό και την άμεση υποστήριξη που διαθέτουμε από την πλευρά μας, θα είστε σε θέση να νιώθετε ασφαλείς με τα συστήματα συναγερμού του μέλλοντος.

100% Ιταλική ποιότητα για ολοκληρωμένη ασφάλεια.Υβριδικοί Συναγερμοί INIM

Οι υβριδικοί συναγερμοί INIM είναι προϊόντα σχεδιασμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ιταλία. Πιστοποιούνται σύμφωνα με τα τελευταία εθνικά και ευρωπαϊκά πρότυπα. Συμβατά με τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα πρωτόκολλα (Modbus, Bacnet, Konnex, Onvif, SDK Inim) . Χάρη στον εκλεπτυσμένο αλλά ουσιαστικό σχεδιασμό του, κάθε προϊόν Inim συνδυάζεται τέλεια σε οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό περιβάλλον. Με την Inim μπορείτε να επιλέξετε από το ευρύ φάσμα των ολοκληρωμένων πακέτων στο “one step shop” λύσεις, προκειμένου να διαμορφώσετε συστήματα όλων των μεγεθών σε οικιακά, βιομηχανικά, εμπορικά, κ.α.

 • Κεντρικές Μονάδες
 • Πληκτρολόγια
 • Σειρήνες
 • Συσκευές Επικοινωνίας
 • Συσκευές TCP / IP
 • Ασύρματα Περιφερειακά
 • Αναγνώστες εγγύτητας
inim-515-kentriki-monada
Κεντρική Μονάδα 515

Με 5 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 15 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και μέσω των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 30 ζώνες.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/inim-1050-kentriki-monada.png
Κεντρική Μονάδα 1050L

Με 10 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 50 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και μέσω των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 100 ζώνες.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/inim-10100-kentriki-monada.png
Κεντρική Μονάδα 10100L

Με 10 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 100 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 200 ζώνες.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/inim-prime-60s-kentriki-monada.png
Κεντρική Μονάδα Prime60S

Με 10 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 60 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 120 ζώνες.

Το Prime είναι συμβατό με όλες τις υπάρχουσες περιφερειακές συσκευές Inim I-BUS και επομένως επιτρέπει την εύκολη ενημέρωση των υπαρχόντων συστημάτων, επίσης έχει την δυνατότητα σύνδεσης με INIM Cloud μέσω έξυπνων συσκευών ( smartphones, tablet ) για την απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος.

inim-prime-120L-kentriki-monada
Κεντρική Μονάδα Prime120L

Με 10 εξόδους που μπορούν να επεκταθούν έως και 120 με χρήση ειδικής πλακέτας επέκτασης αλλά και των πληκτρολογίων. Κάθε έξοδος δίνει μέχρι 2 ζώνες οπότε μπορούμε να φτάσουμε συνολικά τις 240 ζώνες.

Το Prime είναι συμβατό με όλες τις υπάρχουσες περιφερειακές συσκευές Inim I-BUS και επομένως επιτρέπει την εύκολη ενημέρωση των υπαρχόντων συστημάτων, επίσης έχει την δυνατότητα σύνδεσης με INIM Cloud μέσω έξυπνων συσκευών ( smartphones, tablet ) για την απομακρυσμένη διαχείριση του συστήματος.

nCode
Πληκτρολόγιο nCode / G

Η κομψή θήκη και η λεπτή συναρμολόγηση πλήκτρων μειώνουν σημαντικά το συνολικό μέγεθος χωρίς να αφήνουν τη θέση τους σε μειωμένη δυνατότητα διαχείρισης. Τα εικονίδια οθόνης υποδεικνύουν σαφώς τις “Συντομεύσεις” που μετατρέπουν  τις χρονοβόρες ακολουθίες σε απλές εντολές πληκτρολόγησης μέσω των 4 πλήκτρων λειτουργίας. Τα πληκτρολόγια σειράς nCode / G έχουν γυαλιστερά μαύρα ή λευκά περιβλήματα με ελκυστικό κατακόρυφο προφίλ.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/JoyGR.png
Πληκτρολόγιο Joy / GR / Max

Τα πληκτρολόγια σειράς Joy έρχονται σε ανοιχτόχρωμο περίβλημα με πληκτρολόγιο που προστατεύει τα κτυπήματα. Αυτά τα ελκυστικά πληκτρολόγια παρέχουν 4 πλήκτρα “Συντόμευσης” που λειτουργούν επίσης ως “Key duo κλειδιά”. Τα πληκτρολόγια σειράς Joy είναι κύρια εξαρτήματα της τεχνολογίας Easy4U, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αξιοποιούν πλήρως τις λειτουργίες “Συντομεύσεις” και φωνή.

Concept_touch
Concept_touch_black
Πληκτρολόγιο Concept / G

Η εξαιρετικά φωτεινή, διαισθητική οθόνη αφής επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και δίνει τη συγκατάθεσή σας για τον απρόσκοπτο έλεγχο του συστήματος ασφαλείας. Η βεβαιότητα της ανώτερης τεχνολογίας που ενσωματώνεται σε αυτό το προϊόν είναι άμεσα εμφανής. Ο έλεγχος αφής προσφέρει απίστευτη ακρίβεια και βελτιώνει την αξιοπιστία. Στο πληκτρολόγιο Concept / G υπάρχουν δύο χρωματικές παραλλαγές λευκό και μαύρο.

ALIEN-G_B
Alien-S
Πληκτρολόγιο Alien / S

Το πληκτρολόγιο Alien προσφέρει την απλότητα και τη σαφήνεια, δύο πράγματα που υπάρχουν πάντα στο μυαλό των τελικών χρηστών.Έχει έγχρωμη οθόνης αφής 4,3” παρέχει ένα εύκολο τρόπο στη χρήση, διαισθητικό περιβάλλον για γρήγορη επιλογή, διαδραστική εισαγωγή και πολλά άλλα.

ALIEN-G_B
Alien-S

 

Πληκτρολόγιο Alien / G

Το πληκτρολόγιο Alien προσφέρει την απλότητα και τη σαφήνεια, δύο πράγματα που υπάρχουν πάντα στο μυαλό των τελικών χρηστών.Έχει έγχρωμη οθόνης αφής 7” παρέχει ένα εύκολο τρόπο στη χρήση, διαισθητικό περιβάλλον για γρήγορη επιλογή, διαδραστική εισαγωγή και πολλά άλλα.

Ivy
Σειρήνα Ivy

Η βασική έκδοση Ivy έχει εξωτερικό περίβλημα βαρέως τύπου και εύκαμπτες προεξοχές μεντεσέδες (που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οπίσθιου πλακιδίου) για την παροχή μιας πρακτικής προεξοχής εργαλείων. Έχει μεταλλικό εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει όλα τα εξαρτήματα και ενισχύει το περίβλημα. Η νέα γενιά τεχνολογίας εκπομπής φώτο-δίοδος παρέχει εξαιρετικά φωτεινά σήματα φλας και επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η σειρήνα Ivy παρέχει επίσης δύο LED κατάστασης, τοποθετημένα στις πλευρές του φλας. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 103dB στα 3μ.

Ivy-B
Σειρήνα Ivy-B

Η έκδοση Ivy-B επίσης έχει εξωτερικό περίβλημα βαρέως τύπου και εύκαμπτες προεξοχές μεντεσέδες (που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οπίσθιου πλακιδίου) για την παροχή μιας πρακτικής προεξοχής εργαλείων. Έχει μεταλλικό εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει όλα τα εξαρτήματα και ενισχύει το περίβλημα. Η νέα γενιά τεχνολογίας εκπομπής φώτο-δίοδος παρέχει εξαιρετικά φωτεινά σήματα φλας και επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, επίσης έχει αμφίδρομη επικοινωνία με τις κεντρικές μονάδες Inim.

Η σειρήνα Ivy-B παρέχει δύο LED κατάστασης, τοποθετημένα στις πλευρές του φλας. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 103dB στα 3μ.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/Ivy-F.png
Σειρήνα Ivy-F

Η έκδοση Ivy-F επίσης έχει εξωτερικό περίβλημα βαρέως τύπου και εύκαμπτες προεξοχές μεντεσέδες (που βρίσκονται και στις δύο πλευρές του οπίσθιου πλακιδίου) για την παροχή μιας πρακτικής προεξοχής εργαλείων. Έχει μεταλλικό εσωτερικό προστατευτικό κάλυμμα που προστατεύει όλα τα εξαρτήματα και ενισχύει το περίβλημα, επίσης διαθέτει προστασία αντί-αφρού. Η νέα γενιά τεχνολογίας εκπομπής φώτο-δίοδος παρέχει εξαιρετικά φωτεινά σήματα φλας και επιτρέπει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Η σειρήνα Ivy-F παρέχει δύο LED κατάστασης, τοποθετημένα στις πλευρές του φλας. Ο ήχος μπορεί να προγραμματιστεί για να παράγει διαφορετικά ακουστικά σήματα, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να αναγνωρίζουν διαφορετικούς τύπους συναγερμών και / ή να εντοπίζουν τον τόπο συναγερμού, ακουστικής ισχύς 103dB στα 3μ.

Nexus-3GP
Nexus 3GP

Το Nexus / 3GP είναι πλήρως προστατευμένο το περίβλημα του και είναι εξοπλισμένο με μπαταρίες. Αυτές οι συσκευές επιτρέπουν τις λειτουργίες Teleservice (μέσω GPRS ή Cloud connection). Οι επικοινωνίες με τα κέντρα λήψης συναγερμών καθίστανται δυνατές μέσω των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένου του πρότυπου SIA-IP (για Nexus / G και Nexus / 3GP). Το Nexus / 3GP επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Inim Cloud, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κύρια συσκευή ή ως εφεδρική συσκευή σε περίπτωση απώλειας PSTN και της σύνδεσης internet.

Με το Nexus, οι πίνακες ελέγχου στέλνουν αυτόματα ή προσαρμόσιμα μηνύματα SMS για κάθε συμβάν και οι πίνακες ελέγχου μπορούν επίσης να λαμβάνουν εντολές που αποστέλλονται μέσω SMS. Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα σενάρια όπλισης καθώς και τις εξόδους σειρήνων, επίσης μπορείτε να ζητήσετε την κατάσταση της συσκευής και πολλά άλλα.

Nexus-3GU

 

Nexus 3GU

Το Nexus / 3GU έχει σχεδιαστεί για να εγκαθίσταται μέσα στους πίνακες έλεγχου. Αυτές οι συσκευές επιτρέπουν τις λειτουργίες Teleservice (μέσω GPRS ή Cloud connection). Οι επικοινωνίες με τα κέντρα λήψης συναγερμών καθίστανται δυνατές μέσω των πιο ευρέως χρησιμοποιούμενων πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένου του πρότυπου SIA-IP (για Nexus / G και Nexus / 3GU). Το Nexus / 3GU επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Inim Cloud, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κύρια συσκευή ή ως εφεδρική συσκευή σε περίπτωση απώλειας PSTN και της σύνδεσης internet.

Με το Nexus, οι πίνακες ελέγχου στέλνουν αυτόματα ή προσαρμόσιμα μηνύματα SMS για κάθε συμβάν και οι πίνακες ελέγχου μπορούν επίσης να λαμβάνουν εντολές που αποστέλλονται μέσω SMS. Έτσι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα σενάρια όπλισης καθώς και τις εξόδους σειρήνων, επίσης μπορείτε να ζητήσετε την κατάσταση της συσκευής και πολλά άλλα.

SmartLinkAdv-G

 

SmartLink Adv-G

Ο τηλεφωνητής SmartLink είναι σίγουρα ένα επαναστατικό εργαλείο επικοινωνίας. Προσφέρει στον τελικό χρήστη εξαιρετική απόδοση ασφαλείας και ευκολία, ευελιξία και μακροπρόθεσμη αξιοπιστία. Η πλατφόρμα SmartLink Advanced προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες που υπερβαίνουν τις κοινές σε αυτό το ιστορικό τμήμα των επικοινωνιών ασφαλείας.

Η συσκευή είναι ικανή να δημιουργεί μια εφεδρική τηλεφωνική γραμμή όταν το PSTN δεν είναι διαθέσιμο, καθώς λειτουργεί ως φωνητικός τηλεφωνητής GSM με 100 προ-ηχογραφημένα μηνύματα προσαρμόσιμα μέσω λογισμικού κειμένου-ομιλίας ή αρχείου .wav. Στην πραγματικότητα, το νέο υλικό (για εκδόσεις P και GP) ενσωματώνει έναν ισχυρό φωνητικό πίνακα ικανό να αποθηκεύσει 15 λεπτά ομιλίας και 100 μηνύματα. Επιπλέον, το SmartLink Advanced είναι σε θέση να στέλνει μηνύματα SMS μέσω του δικτύου GSM, τόσο σε χειροκίνητη όσο και σε αυτόματη λειτουργία, κ.α.

SmartLan-G
SMARTLAN/G

Η προαιρετική κάρτα SmartLAN / G εκμεταλλεύεται την υποδομή LAN / Internet για να προσφέρει συνδεσιμότητα σε όλους τους πίνακες ελέγχου της σειράς SmartLiving.

Ο χρήστης θα ενημερωθεί για τα κεντρικά γεγονότα χάρη στη δυνατότητα ειδοποίησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προσφέρει η κάρτα SmartLan / G. Για κάθε email μπορείτε να επισυνάψετε οποιοδήποτε αρχείο που βρίσκεται σε μια κάρτα sd. Ο πίνακας παρέχει επίσης στο σύστημα SmartLiving έναν ψηφιακό επικοινωνιακό εξοπλισμό στους σταθμούς επιτήρησης με το πρωτόκολλο SIA-IP. Με αυτή τη λειτουργία, τα κέντρα ελέγχου μπορούν να λαμβάνουν σε πραγματικό χρόνο όλες τις πληροφορίες ενδιαφέροντος μέσω της σύνδεσης IP με αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα όσον αφορά το κόστος και την απόδοση.

SMARTLAN-S
SMARTLAN/S

Η προαιρετική κάρτα SmartLAN / S εκμεταλλεύεται την υποδομή LAN / Internet για να προσφέρει συνδεσιμότητα σε όλους τους πίνακες ελέγχου της σειράς SmartLiving.

Αυτή η προαιρετική πλακέτα καθιστά διαθέσιμες τις λειτουργίες απομακρυσμένου προγραμματισμού και επίβλεψης από το τοπικό δίκτυο και το Internet (χρησιμοποιώντας τα λογισμικά SmartLeague και SmartLook), τον ψηφιακό επικοινωνιακό προς τα κέντρα λήψης συναγερμών με πρωτόκολλο SIA-IP, την απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω της εφαρμογής AlienMobile.

Η χρήση του SmartLAN / S παρέχει πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες Inim Cloud.

PRIMELAN
PRIMELAN

Η προαιρετική κάρτα PrimeLAN της προηγμένης συνδεσιμότητας συστήματος Prime προσθέτει πληροφορίες στην επικοινωνία.

Μέσα από μια απλή συναρμολόγηση plug-in αποκτάμε ένα λογισμικό πελάτη για τη διαχείριση αποκλειστικών λειτουργιών. Μπορεί να στείλει λεπτομερή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για κάθε μεμονωμένο συμβάν, καθώς και οποιοδήποτε “συνημμένο” (που περιέχεται σε μια κάρτα SD) στο σώμα του μηνύματος, χωρίς να χρησιμοποιεί τις λειτουργίες Cloud INIM. Το μήνυμα ενδέχεται επίσης να περιέχει συνδέσμους σε ιστότοπους ή συσκευές IP, όπως ένα NVR ή μια κάμερα web.

Η αυτόνομη γενιά ενός διακομιστή ιστού, με τη διασύνδεση AlienMobile, επιτρέπει τον έλεγχο μέσω tablet, smartphone ή υπολογιστή χρησιμοποιώντας απλά ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο. Η PrimeLAN δημιουργεί διαδραστικούς γραφικούς χάρτες, επιτρέποντας τον έλεγχο και την αλληλεπίδραση με το σύστημα, λειτουργώντας απευθείας στα ενεργά εικονίδια για τον έλεγχο οποιασδήποτε ενεργοποίησης ή τηλεχειρισμού. Επίσης, υποστηρίζονται streaming JPEG και MJPEG από προεγκατεστημένες κάμερες ONVIF που απευθύνονται σε επαλήθευση βίντεο.

Air2-BS200

 

Air2-BS200

Το ασύρματο σύστημα “Air2” λειτουργεί σε ζώνη 868MHz και επιπλέον χρησιμοποιεί τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σήματος. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συσκευές συστήματος μεταδίδουν και λαμβάνουν σήματα. Αυτή η τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σημαίνει επίσης ότι ο παραδοσιακός δέκτης έχει αντικατασταθεί από μια ανώτερη συσκευή που όχι μόνο λαμβάνει αλλά και μεταδίδει σήματα σε όλες τις συσκευές του συστήματος.

Ο πομποδέκτης συνδέεται απευθείας στον πίνακα ελέγχου I-BUS (περιφερειακός δίαυλος επικοινωνίας της INIM) και επιτρέπει πλήρη ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των ασύρματων και σκληρών συσκευών. Το ασύρματο σύστημα υψηλής απόδοσης “Air2” της INIM παρέχει πλήρη προστασία και σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την ασφάλεια. Επιλέγοντας το “Air2” σημαίνει μείωση του χρόνου εγκατάστασης στο ελάχιστο, ενώ παράλληλα παρέχουμε τα εντελώς δύσκαμπτα σημεία με πλήρη προστασία. Το ασύρματο σύστημα “Air2” μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να παραβιάσει τη δομή που προστατεύει και ως εκ τούτου βρίσκει τη θέση του σε σημαντικά κτίρια όπως εκκλησίες και μουσεία όπου εκτεταμένες δομικές εργασίες θα έπλητταν τη συνολική εμφάνιση του κτιρίου.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/Air2-MC300.png

 

Air2-MC300

Το ασύρματο σύστημα “Air2” λειτουργεί σε ζώνη 868MHz και επιπλέον χρησιμοποιεί τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σήματος. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συσκευές συστήματος μεταδίδουν και λαμβάνουν σήματα. Αυτή η τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σημαίνει επίσης ότι ο παραδοσιακός δέκτης έχει αντικατασταθεί από μια ανώτερη συσκευή που όχι μόνο λαμβάνει αλλά και μεταδίδει σήματα σε όλες τις συσκευές του συστήματος.

H μαγνητική επαφή δίνει την παροχή δύο θέσεων για τον μαγνήτη, 90 μοίρες το ένα από το άλλο για τη βελτιστοποίηση της τοποθέτησης της συσκευής, η μαγνητική επαφή MC300 παρέχει 2 ακροδέκτες οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν ξεχωριστά ως ακροδέκτες εισόδου ή εξόδου.

Η διαμόρφωση των τερματικών ως εισροών παρέχει τη βασική διαχείριση ζωνών (NO, NC, Single Balancing, Double Balancing) και επιτρέπει επίσης την άμεση σύνδεση ανιχνευτών κρούσεων και κυλίνδρων.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/Air2-XDT200W.png
Air2-XDT200W

Το ασύρματο σύστημα “Air2” λειτουργεί σε ζώνη 868MHz και επιπλέον χρησιμοποιεί τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σήματος. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συσκευές συστήματος μεταδίδουν και λαμβάνουν σήματα. Αυτή η τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σημαίνει επίσης ότι ο παραδοσιακός δέκτης έχει αντικατασταθεί από μια ανώτερη συσκευή που όχι μόνο λαμβάνει αλλά και μεταδίδει σήματα σε όλες τις συσκευές του συστήματος.

Το Air2-XDT200W έχει τα ίδια χαρακτηριστικά σχεδιασμού, αλλά είναι ένας ανιχνευτής διπλής τεχνολογίας (μικροκυμάτων και PIR). Επίσης σε αυτήν την περίπτωση εξασφαλίζονται η ανίχνευση ακριβείας κίνησης, η αντιστάθμιση θερμοκρασίας και η προστασία από κρούση και κλίση, όπως και η αξιοπιστία και η υψηλή ανοσία ψευδούς συναγερμού που παρέχεται από το συνδυασμό της διπλής τεχνολογίας και του χαρακτηριστικού παλμών. Τα μέτρα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο Air2-XDT200W συμπληρώνονται από τη λειτουργία αντι-μάσκας που παρέχεται από τον αισθητήρα μικροκυμάτων.

Air2-KF-Pebble
Air2-KF/Pebble

Το ασύρματο σύστημα “Air2” λειτουργεί σε ζώνη 868MHz και επιπλέον χρησιμοποιεί τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σήματος. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συσκευές συστήματος μεταδίδουν και λαμβάνουν σήματα. Αυτή η τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σημαίνει επίσης ότι ο παραδοσιακός δέκτης έχει αντικατασταθεί από μια ανώτερη συσκευή που όχι μόνο λαμβάνει αλλά και μεταδίδει σήματα σε όλες τις συσκευές του συστήματος.

Το ασύρματο κλειδί διαθέτει 4 κουμπιά ελέγχου τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν μέσω του πίνακα ελέγχου. Αυτή η συσκευή απομακρυσμένου ελέγχου επιτρέπει επίσης στον χρήστη να οπλίσει / αφοπλίσει το σύστημα ελέγχου εισβολής και να ανοίξει / κλείσει μια πύλη ή να ανάψει τα φώτα ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, παρέχει επίσης ένα ηχητικό σήμα ανάδρασης που υποδεικνύει την επιτυχή έκβαση της ζητούμενης λειτουργίας. Το ασύρματο κλειδί παρέχει μια επιλογή “κλείδωμα πλήκτρων” που προστατεύει το πληκτρολόγιο από τυχαίες ενέργειες.

Air2-Hedera
Air2-Hedera

Το ασύρματο σύστημα “Air2” λειτουργεί σε ζώνη 868MHz και επιπλέον χρησιμοποιεί τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σήματος. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι συσκευές συστήματος μεταδίδουν και λαμβάνουν σήματα. Αυτή η τεχνολογία αμφίδρομης μετάδοσης σημαίνει επίσης ότι ο παραδοσιακός δέκτης έχει αντικατασταθεί από μια ανώτερη συσκευή που όχι μόνο λαμβάνει αλλά και μεταδίδει σήματα σε όλες τις συσκευές του συστήματος.

Η εξωτερική ηχητική λυχνία Hedera έχει σχεδιαστεί να παρέχει πολλές επιλογές προγραμματισμού για το ηχητικό σήμα, το φλας, το μέγιστο χρόνο συναγερμού, την ταχύτητα φλας ανά λεπτό, τη λειτουργία ενεργοποίησης σήματος κ.λ.π.

Ο ηχητικός ελεγκτής Hedera διασυνδέεται με τους πίνακες ελέγχου Smartliving και Prime μέσω του πομποδέκτη Air2-BS200, αν και ελέγχεται και διαχειρίζεται ο πίνακας ελέγχου. Αυτό απλοποιεί πολύ τον προγραμματισμό και επιτρέπει την ενεργοποίηση διακριτικών σημάτων για τα διάφορα συμβάντα, των οποίων οι αντίστοιχες παράμετροι μπορούν να προγραμματιστούν απ ‘ευθείας από τον πίνακα ελέγχου.

nBoss

 

nBoss

Το tag nBoss είναι από δέρμα για αναγνώστες εγγύτητας nBy και είναι ο ευκολότερος τρόπος αλληλεπίδρασης με το σύστημα ελέγχου εισβολής SmartLiving. Απλά κρατώντας μια ετικέτα ή μια κάρτα κοντά στον αναγνώστη, είναι δυνατό να ελέγξετε το σύστημα.

Ο αναγνώστης εγγύτητας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν ενεργοποιείτε ή αφοπλίζετε το σύστημα ή συγκεκριμένα διαμερίσματα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των απομακρυσμένων συσκευών, όπως είναι οι πόρτες ή τα φώτα, ή ακόμα και για να ενεργοποιήσουν “ομάδες ενεργειών” που σχετίζονται με συγκεκριμένες “Συντομεύσεις”.

https://e-synagermos.gr/wp-content/uploads/2020/03/nKey.png
nKey

Το tag nKey είναι από πλαστικό ανθεκτικής αντοχής και ποιότητας, είναι για αναγνώστες εγγύτητας nBy και είναι ο ευκολότερος τρόπος αλληλεπίδρασης με το σύστημα ελέγχου εισβολής SmartLiving. Απλά κρατώντας μια ετικέτα ή μια κάρτα κοντά στον αναγνώστη, είναι δυνατό να ελέγξετε το σύστημα.

Ο αναγνώστης εγγύτητας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν ενεργοποιείτε ή αφοπλίζετε το σύστημα ή συγκεκριμένα διαμερίσματα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των απομακρυσμένων συσκευών, όπως είναι οι πόρτες ή τα φώτα, ή ακόμα και για να ενεργοποιήσουν “ομάδες ενεργειών” που σχετίζονται με συγκεκριμένες “Συντομεύσεις”.

nCard
nCard

Η κάρτα nCard είναι από πλαστικό ανθεκτικής αντοχής και ποιότητας, είναι για αναγνώστες εγγύτητας nBy και είναι ο ευκολότερος τρόπος αλληλεπίδρασης με το σύστημα ελέγχου εισβολής SmartLiving. Απλά κρατώντας μια ετικέτα ή μια κάρτα κοντά στον αναγνώστη, είναι δυνατό να ελέγξετε το σύστημα.

Ο αναγνώστης εγγύτητας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος όταν ενεργοποιείτε ή αφοπλίζετε το σύστημα ή συγκεκριμένα διαμερίσματα. Ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των απομακρυσμένων συσκευών, όπως είναι οι πόρτες ή τα φώτα, ή ακόμα και για να ενεργοποιήσουν “ομάδες ενεργειών” που σχετίζονται με συγκεκριμένες “Συντομεύσεις”.

Έχετε Απορίες ?

Εξειδικευμένο προσωπικό θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε για τα συστήματα ασφαλείας INIM.

Ολοκληρωμένες Λύσεις
Πακέτα Προσφοράς

540
Σύστημα Συναγερμού 515
Σε προεγκατεστημένη καλωδίωση
 • > Κεντρική Μονάδα 515 (5) ζωνών
 • (επεκτάσιμη έως 30 ζώνες) x1
 • > Πληκτρολόγιο Ncode
 • (LCD γραφικών χαρακτήρων) x1
 • > Σειρήνα Εξωτερικού Χώρου INIM Ivy x1
 • > Μαγνητικές επαφές θυρών x8
 • > Radar εσωτερικού χώρου INIM x1
 • > Σετ Μπαταρίες κέντρου – σειρήνας
 • * Η τιμή περιλαμβάνει την αγορά του πακέτου προσφοράς την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό και την εκμάθηση λειτουργίας. Οι αναγραφόμενες τιμές εγκατάστασης αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής και τις κοντινές περιοχές. Για την εγκατάσταση σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογη με την απόσταση. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
680
Σύστημα Συναγερμού Prime60s
Σε προεγκατεστημένη καλωδίωση
 • > Κεντρική Μονάδα Prime60s (10) ζωνών
 • (επεκτάσιμη έως 60 ζώνες) – Inim Cloud x1
 • > Πληκτρολόγιο Ncode
 • (LCD γραφικών χαρακτήρων) x1
 • > Σειρήνα Εξωτερικού Χώρου INIM Ivy x1
 • > Μαγνητικές επαφές θυρών x8
 • > Radar εσωτερικού χώρου INIM x1
 • > Σετ Μπαταρίες κέντρου – σειρήνας
 • * Η τιμή περιλαμβάνει την αγορά του πακέτου προσφοράς την εγκατάσταση, τον προγραμματισμό και την εκμάθηση λειτουργίας. Οι αναγραφόμενες τιμές εγκατάστασης αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής και τις κοντινές περιοχές. Για την εγκατάσταση σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογη με την απόσταση. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.
90
Συντήρηση Συναγερμού
Σε όλα τα συστήματα ασφαλείας της αγοράς
 • > Αντικατάσταση μπαταρίας κεντρικής μονάδας
 • > Αντικατάσταση μπαταρίας εξωτερικής σειρήνας
 • > Έλεγχος μαγνητικών επαφών των θυρών
 • > Έλεγχος ανιχνευτών κίνησης
 • > Αλλαγή κωδικών χρήσης ( προαιρετικά )
 • * Η τιμή περιλαμβάνει την αγορά του πακέτου προσφοράς. Οι αναγραφόμενες τιμές συντήρησης αφορούν το λεκανοπέδιο Αττικής και τις κοντινές περιοχές. Για την συντήρηση σε πιο απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογη με την απόσταση. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Η επιλογή είναι στο χέρι σας.!
Inim Cloud
22 Οκτωβρίου, 2018
Inim Cloud
Το σύννεφο που γεννήθηκε από την αυξανόμενη ανάγκη διαχείρισης δεδομένων από οπουδήποτε: στο σπίτι, στην εργασία ή στις διακοπές. Το σύννεφο αποτελεί ήδη αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων. Οι αγορές, οι τραπεζικές μεταφορές, οι κρατήσεις, σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές χρησιμοποιούν πλέον τις δυνατότητες του cloud. Είναι μια καθιερωμένη πραγματικότητα που συχνά αναλαμβάνει πράγματα μεγάλης αξίας. Και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά.
Συναγερμός PRIME από την ΙΝΙΜ ELECTRONICS
20 Οκτωβρίου, 2018
Συναγερμός PRIME από την ΙΝΙΜ ELECTRONICS
Ο πίνακας Prime προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία χρήσης όσον αφορά την απλότητα, την ακρίβεια, την εργονομία και την αξιοπιστία.
Υβριδικοί Συναγερμοί Inim
17 Οκτωβρίου, 2017
Υβριδικοί Συναγερμοί Inim
Τα περισσότερα υβριδικά συστήματα που διατίθενται σήμερα, είναι συναγερμοί ασφαλείας υψηλής ποιότητας που μπορούν να παραμείνουν πλήρως λειτουργικοί για τα επόμενα χρόνια.

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Συνεργαζόμενες Εταιρείες

secue1-logo
inim_logo
sigma-logo
Axis_logo
Nova-logo
dahua_logo
Επικοινώνησε μαζί μας

Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

  Γιατί Εμάς ;

  Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!

  Επικοινώνησε μαζί μας

  Επικοινώνησε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένας εκπρόσωπός μας θα απαντήσει άμεσα και γρήγορα.!

   Γιατί Εμάς ;

   Γιατί να επιλέξετε εμάς; Είναι απλό …! Δίνουμε λύσεις σε κάθε δυσκολία οικονομικά, γρήγορα, και πάνω από όλα υπεύθυνα.!